Olennaisten tietoturvauutisten valitseminen

Haluamme tarjota sinulle tärkeimmät tietoturvauutiset, suositukset ja tilausvaihtoehdot. Kun opimme, mitä suojaa tarvitset eniten, voimme suositella sinulle parhaita tapoja suojauksen saavuttamiseksi.

Oletuksena nämä tiedot ovat säännöllisesti käytettävissäsi sovelluksen kautta. Jos et halua saada näitä tietoja, voit poistaa asetuksen käytöstä.

Olennaisten tietoturvauutisten valitsemisen poistaminen käytöstä:

1. Napauta sovelluksen alavälilehtipalkissa Profiili > Asetukset.
  2. Poista Sovelluksen asetukset- osiossa Viestit- valintaruudun valinta.

Et enää saa merkityksellisiä tietoturvauutisia sovelluksesta.